Finom mogyorókrém a legjobb minőségű argentin földimogyoróból színvonalas fehércsokoládéval. A Zero Butter nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót vagy pálmaolajat. Sok vitamint és fehérjét tartalmaz. A fehérjék mellett egészséges zsírokat is tartalmaz - egyszeresen és többszörösen telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat.
Finom mogyorós ízével a Zero Butter a cukorral és pálmaolajjal teli klasszikus mogyorókrémek alternatívája. A palacsinta vagy zabkása így a legfinomabb!
- Gluténmentes.
- Aromák nélkül.
- Tartósítószerek nélkül.
- Hozzáadott cukrot nem tartalma
- Magas rosttartalom
- Pálmaolaj és további mesterséges összetevők nélkül
- Minőségi Olasz csokoládé, és Argentínából származó földimogyoró
Gondolkozott már azon azon, hogy több gyártó miért nem említi az egyes termékekben felhasznált nyersanyagok forrását? A földimogyorót a könnyen romló összetevők között tartják számon. Az avas vagy penészes földimogyoró senkinek nem ízlik. Előfordult már, hogy furcsa szagot érzett a földimogyoró-krém felbontása után? Ideje feltenni a kérdést , hogy igazán jó terméket kap-e a kifizetett pénzért? A GreenFood Nutrition nem titkolja az összetevők eredetét, így biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőséget vásárolja meg.
Összetevők: földimogyoró 80% (Argentínából), 20% fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) (Olaszország)
Tápanyag tartalom | 100 g |
Energia érték (kJ) | 2478 |
Energia érték (kcal) | 590 |
Zsírok | 45 g |
-ebből telített | 9 g |
Szénhidrát | 25 g |
- ebből cukor | 14 g |
Rost | 7 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 0,06 g |
Allergén információ:földimogyorót és származékait, szóját és az abból készült termékeket tartalmazhat, lehetséges keresztszennyeződés: száraz diófélék és ezekből készült termékek(mandula, mogyoró és dió,…)
Figyelmeztetés: Tárolja száraz helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.15 - 30 ° C tárolja (A csokoládéban lévő kakaóvaj 15 ° C alatti hőmérsékleten összeugrik - kis fehér "pontok" jelennek meg. Ez a jelenség nem befolyásolja a termék ízét és tartósságát, és melegítés hatására eltűnik. .) A felszínen lévő kicsapódás nem jelent problémát, természetes jelenség. Fogyasztás előtt keverjük össze.