Finom mogyorókrém magas minőségű tejcsokoládéval. A Zero Butter nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót vagy pálmaolajat. Sok vitamint és fehérjét tartalmaz. A fehérjék mellett egészséges zsírokat is tartalmaz - egyszeresen és többszörösen telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat.
Finom mogyorós ízével a Zero Butter a cukorral és pálmaolajjal teli klasszikus mogyorókrémek alternatívája. A palacsinta vagy zabkása így a legfinomabb!
- Gluténmentes.
- Aromák nélkül.
- Tartósítószerek nélkül.
- Hozzáadott cukrot nem tartalma
- Magas rosttartalom
- Pálmaolaj és további mesterséges összetevők nélkül
- Minőségi belga csokoládé
- A legjobb minőségű erdeimogyoró Olaszországból
Összetevők: mogyoró 80% (Grúziaból), tejcsokoládé 20% (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) (származási ország Olaszország)
Tápanyag tartalom | 100 g |
Energia érték (kJ) | 2565 |
Energia érté (kcal) | 611 |
Zsírok | 54 g |
- ebből telített zsírsavak | 7 g |
Szénhidrtá | 23 g |
- ebből cukor | 13 g |
Rost | 7 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 0,03 g |
Allergén információ:földimogyorót és származékait, szóját és az abból készült termékeket tartalmazhat, lehetséges keresztszennyeződés: száraz diófélék és ezekből készült termékek(mandula, mogyoró és dió,…)
Figyelmeztetés: Tárolja száraz helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.15 - 30 ° C tárolja (A csokoládéban lévő kakaóvaj 15 ° C alatti hőmérsékleten összeugrik - kis fehér "pontok" jelennek meg. Ez a jelenség nem befolyásolja a termék ízét és tartósságát, és melegítés hatására eltűnik. .) A felszínen lévő kicsapódás nem jelent problémát, természetes jelenség. Fogyasztás előtt keverjük össze.