Vegan Protein : kivételes tápanyag-profil, nagyszerű íz, Digezyme ® emésztő enzimek és LactoSpore ® probiotikus kultúrák. Tökéletes minden sportolóknak vagy bárkinek, aki egy jó minőségű vegán fehérjét keres.
Az egyik legjobb természetes fehérje
A Reflex Nutrition vegán fehérjeterméke szabadalmazott gyártási folyamattal készült. Az egyedülálló és környezetbarát eljárással kivont, tiszta európai borsó fehérje (Pisum sativum) vegyszerek nélkül került feldolgozásra. Ez biztosítja azt a minőséget, amelyet a Reflex Nutrition a tökéletes vegán fehérjeként deklarál, amely könnyen emészthető és közvetlenül hasonlítható a legjobb állati eredetű fehérjékhez, mint a tejsavó, tojás és a tej. Ez a nagyszerű ízű instant fehérje készítmény 74%-os fehérjetartalommal rendelkezik, amely 98%-os emészthetőséggel és kiváló, 95 pontos aminosav profillal rendelkezik.
A Vegan Protein magasabb BCAA-, arginin- és glutamintartalommal rendelkezik
A kritikusan fontos elágazó láncú aminosavak, L-leucin, L-izoleucin és az L-valin, amelyek az izomszövet épüléséért, javításáért ,és fenntartásáért felelősek, bőségesen megtalálhatók a formulában. Sőt, a borsó fehérje több BCAA-t tartalmaz, mint a legjobb tojásfehérje protein. Ezen túl a borsó fehérje akár kétszer annyi növekedésért, nitrogén-oxid szintézisért felelős arginint tartalmaz, mint a tejsavó protein. Végül, de nem utolsósorban a borsó fehérje glutamintartalma a tejsavó fehérje és a tojás fehérje glutamintartalmát is meghaladja. Összességében a borsóprotein az egyik legértékesebb fehérje a sportolók aminosav pótlásának szempontjából.
A Vegan Protein nem tartalmaz szójafehérjét, allergéneket, glutént és a genetikailag módosított összetevőket
A mai piacon tisztességes mennyiségű növényi forrásból származó növényi fehérjekészítmény létezik, elsősorban szója alapanyagú. A szója esetében azonban magas az aflatoxin (penész) kockázata, továbbá a genetikai módosítás és egy esszenciális aminosav, a metionin hiánya is számottevő. Egyes gyártók i borsó fehérjét is forgalomba hoznak, azonban itt a növényvédőszerek, műtrágya és egyéb nemkívánatos összetevők veszélyeztetik a kiemelkedő minőséget.
A Vegan proteint az elsőszámú természetes növényi édesítőszer, a sztevia édesíti.
A követekező nagy különbség, hogy a Vegan Protein Digezyme ® emésztő enzimeket és Lactospore ® probiotikumokat is tartalmaz, azaz a szervezet egészségére jótékony hatást gyakorol.
Összetevők: borsó fehérje (Pisum sativum), természetes színezék (kakaópor, csökkentett zsírtartalom (csokoládé íz esetén), betanin (eper íz), béta-karotin (gyümölcsös íz), aroma, töltőanyag (cellulóz korboxymethyl) természetes édesítőszer (Stevia), Digezyme emésztő enzimek (amiláz, proteáz, celluláz, laktáz, lipáz), Lactospore probiotikum.
Összetétel: borsófehérje (Pisum Sativum), természetes színezék (csökentett zsírtartalmú kakaópor, Betanin (eper íz), Beta-karoten (Gyümölcskeverék íz), aroma, karboxi-metil-cellulóz, természetes édesítőszer (Stevia), emésztő enzimek Digezime (amiláz, proteáz, celluláz, laktáz, lipáz), LactoSpore probiotikus kultúrák.
Tápanyagtartalom: |
100g |
25g |
Energiaérték kJ/kcal |
1.562/370 |
390/92 |
Fehérje |
74g |
18.5g |
Szénhidrát |
4.1g |
1.0g |
ebből cukor |
1.4g |
0.4g |
Zsírok |
5.6g |
1.4g |
Telítetlen zsírok |
2.7g |
0.7g |
ebből mono-telítetlen zsír |
1.7g |
0.4g |
ebből poly.telítetlen zsír |
1.0g |
0.3g |
Rost |
3.4g |
0.9g |
Nátrium |
1.3g |
0.3g |
Digezyme (amyláz, proteáz, celuláz, laktáz, lipáz) |
160mg |
40mg |
probiotikus kultúra LactoSpore |
200.000.000 |
50.000.000 |