Ki ne szeretné az ínycsiklandóan krémes leveseket, amiket főétkezés részeként vagy önállóan is fogyaszthatunk. A levesek nagyszerűen „kibélelik” gyomrunkat, rendszeres fogyasztásuk pedig hozzájárul ahhoz, hogy meglegyen a napi szükséges folyadékbevitelünk. A hagyományosan elkészített, zsíros és kalóriadús krémlevesek azonban sajnos tiltólistásak a fogyókúra alatt. A Protein Gusto levespor megalkotásánál azt tartottuk szem előtt, hogy a kulináris élvezetekről a diétád alatt se kelljen lemondanod! Magas fehérjetartalma segít megtartani az izomzatot a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Az pedig egyenesen hab a tortán, hogy egy adag csupán alig több mint 100 kalóriát tartalmaz. Gluténérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják, ugyanis gluténmentes, és hozzáadott cukrot sem tartalmaz. Könnyen és gyorsan elkészíthető, hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, ízlés szerint gazdagítható.
Fald nagykanállal az életet és maradj formában a Protein Gusto levesporral!
- Magas fehérjetartalom kombinált fehérjékkel
- Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
- Hozzáadott cukor nélkül
- Gyorsan és könnyen elkészíthető
- Gluténmentes
- Tartósítószer-mentes
Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Cheese Soup-ot?
- azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, modern ételeket
- azoknak, akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt sem
- a reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalmú sajtleves por nagyszerű receptvariációk alapja lehet
A Protein Gusto Cheese Soup az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Tápanyag tartalom | 100 g | 30 g |
Energia | 364 kcal |
109 kcal |
Zsírok | 9,4 g | 2,8 g |
ebből telített |
6,3 g | 1,9 g |
Szénhidrát |
12 g | 3,6 g |
ebből cukor |
5,4 g | 1,6 g |
Rost |
0,68 g |
0,2 g |
Fehérje / protein |
58 g | 17 g |
Só |
5,6 g | 1,7 g |
Össszetétel: Protein Blend (tejsavó fehérje koncentrátum, kazein), Pálmaolaj, tejpor, cheddar sajt por (6,4%), rizsliszt, só, ízfokozó (nátrium-glutamát), aroma, emulgeálószer (szójalecitin), hagyma por, petrezselyem por, fokhagyma por, sűrítő (xantán), fekete bors, bazsalikom, színes (tartrazin * indigókármin). * Tartrazin: káros hatással lehet a gyermekek tevékenységére és figyelmére
Szóját, tojást, mustárt is feldolgozó üzemben készült.