Portugál, kézzel feldolgozott atlanti-óceáni skipjack tonhal. A családi tulajdonban lévő vállalat 1928 óta foglalkozik tonhalfeldolgozással. A tonhal kevesebb higanyt tartalmaz, mint a hagyományos tonhalkonzerv, így sokkal egészségesebb a szervezetünk számára.
- Kevesebb higanyt tartalmaz, mint a hagyományos tonhalkonzerv.
- Egészségesebb az emberi szervezet számára.
- Portugáliában őshonos, az Atlanti-óceánban fogták ki.
- Egy 1928 óta hagyományokkal rendelkező vállalat
- Kézzel készített
Tápanyag tartalom 100g | Tonhal saját levében | Tonhal olivaolajban | Tonhal növényi olajban |
Energia érték | 588 kJ / 140 kcal | 702 kJ / 167 kcal | 889 kJ/ 213 kcal |
Zsírok | 4,9 g | 6,3 g | 13 g |
- ebből telített | 1,7 g | 0,9 g | 2,1 g |
Szénhidrát | 0 g | 0 g | 0 g |
- ebből cukor | 0 g | 0 g | 0 g |
Fehérje | 24 g | 28 g | 23 g |
Só | 1,5 g | 1 g | 1,4 g |
Összetevők
Tonhal a saját levében: Skipjack tonhalhús 70%, víz 29%, só.
Tonhal olívaolajban: Skipjack tonhalhús 65%, olívaolaj 34%, só
Tonhal növényi olajban: Skipjack tonhalhús 65%, napraforgóolaj 34%, só.
Figyelmeztetések és információk: Szárazan és közvetlen napfénytől védve tárolandó. Felbontás után azonnal használja.
Allergének: Hal és haltermékek