Portugál, kézzel feldolgozott atlanti-óceáni skipjack tonhal. A családi tulajdonban lévő vállalat 1928 óta foglalkozik tonhalfeldolgozással. A tonhal kevesebb higanyt tartalmaz, mint a hagyományos tonhalkonzerv, így sokkal egészségesebb a szervezetünk számára.
- Kevesebb higanyt tartalmaz, mint a hagyományos tonhalkonzerv.
- Egészségesebb az emberi szervezet számára.
- Portugáliában őshonos, az Atlanti-óceánban fogták ki.
- Egy 1928 óta hagyományokkal rendelkező vállalat
- Kézzel készített
Allergének: Hal és haltermékek
Figyelmeztetés és információ: Száraz helyen és közvetlen napfénytől védve tartandó. Felbontás után azonnal használja.
Tápanyag tartalom 100g | Mexikói saláta filével | Filé olívaolajos almában, sushi paradicsommal és piri piri paprikával | Filé olívaolajban naranccsal, fahéjjal | Filé olivaolajban |
Energia érték | 508 kJ / 121 kcal | 806 kJ/ 208kcal | 838 kJ/ 201 kcal | 702 kJ / 167 kcal |
Zsírok | 2,9 g | 9,4 g | 10,6 g | 6,3 g |
- ebből telített | 0,5 g | 1,3 g | 1,6 g | 0,9 g |
Szénhidrát | 6 g | 0,9 g | 0 g | 0 g |
- ebből cukor | <0,5 g | 0,7 g | 0 g | 0 g |
Fehérje | 16 g | 25 g | 25 g | 28 g |
Só | 1,3 g | 1,7 g | 1,3 g | 1 g |
Összetevők
Tonhalfilé olívaolajban: Skipjack tonhal (65%), olívaolaj, extra szűz olívaolaj, só
Tonhalfilé olívaolajban, naranccsal, fahéjjal: Albacore tonhalfilé (65 %), olívaolaj (24 %), narancssárga körömvirág (8 %), fahéj (2 %), só.
Aveiro tonhalfilé olívaolajban, almával, napon szárított paradicsommal, piri pirivel:Albacore tonhalfilé (65 %), olívaolaj (18 %), alma (9 %), napon szárított paradicsom (6 %), zúzott chili, só.
Mexikói saláta tonhalfilével olívaolajban: Albacore tonhalfilé (35 %), olívaolaj (10 %), zöldségek különböző arányban (vörösbab (24 %), csemegekukorica (24 %), hagyma (5 %)), chili, természetes citromlé, cukor, só.
Allergének: Hal és haltermékek
Figyelmeztetés és információ: Száraz helyen és közvetlen napfénytől védve tartandó. Felbontás után azonnal használja.